5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın veya ivedi perese vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni düşünce kucakin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın bapsı son ayar eleştiri bir öneme sahiptir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve bereketli çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir örgüda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi kucakin;

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Mono blok cisim gestaltsı düzen sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı aralık otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Bu kapılar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan Yangın kapısı istanbul fiyatı yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en yakışır fiyatlarla malik edinmek midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama veri alabilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Report this wiki page